בניין בית הספר למוסיקה בקריה האקדמית אונו

יפתח את שעריו לסטודנטים סתיו 2015

בית הספר למוסיקה של הקריה האקדמית אונו - הבנין החדש

לפני כשנתיים, שנה לאחר שבית הספר למוסיקה הפך חלק מהקריה האקדמית אונו, הונחה אבן הפינה להקמתו של בניין בית הספר למוסיקה החדש במתחם הקמפוס שבקרית אונו.

חלפו להם הימים והבניין כבר עומד על תילו, וכרגע הוא בשלב האבזור והעיצוב הפנימי.

את לימודי התואר במוסיקה בסתיו 2015, יחלו הסטודנטים במבנה החדש, שדורג כאחד מהפרוייקטים האדירכליים המעניינים ביותר לזמן זה (בניין ודיור/מרץ2013).

אז מה מחכה לכם במבנה החדש?

המבנה בנוי במתכונת הבניה הירוקה. ההפניה שלו לדרום ולצפון בחזיתות הארוכות שלו מאפשרת חדירת אור ללא שמש ומבנה הצלעות שבחזיתו יוצר עומק לחלונות כך שקרינה ממערב ומזרח תסונן למינימום.

המבנה, בן שלוש הקומות, יכלול אולפני הקלטות, חדרי חזרות, אולם מופעים עם במה גדולה, כיתות לימוד אקוסטיות ומאובזרות, חדרי אימון, לאונג' סטודנטים מפואר, ספרייה מוסיקלית ומעבדות מחשבים ומידי.

הבניין החדש של בית הספר למוסיקה בקריה האקדמית אונו ישנה את ההתייחסות ללימודי המוסיקה בקרב מוסיקאים צעירים שכל חלומם להפוך לאנשי מקצוע בתחום.

רמת ההשקעה באקוסטיקה ובמכשור המתקדם היא חסרת תקדים, כפי שהגדיר המנהל המקצועי של בית הספר, מר יהודה כהן: "אנחנו כמוסד אקדמי ליוצרים ,כותבים ומבצעים חייבים להקדים את התעשייה בתשתיות ובמכשור או לפחות להיות זהים למקובל בשוק המקצועי במוסיקה. הנהלת הקריה האקדמית קבלה את ההגדרה היומרנית, והמבנה יהיה מהיפים והמקצועיים בארץ. רמת בנייתו והמכשור שלו  תהיה רמה המקובלת במקומות המובילים בעולם ."

מאמץ אקוסטי ייחודי מושקע במתחמים השונים של בית הספר. רמת האקוסטיקה במתחם הלימודים מתוכננת בקפידה על  ידי היועץ האקוסטי דודו חודג'ה –  מהמובילים בתחום – שבנה את טובי האולפנים בארץ.

בית הספר יכיל:

– אולפני הקלטות ברמה גבוהה ביותר, מאובזרים לרמות הקלטת יצירות ושירים ועד להפקת דיסקים מקצועיים פרי יצירתם של הסטודנטי .

– מעבדות מחשבים אשר יצוידו ברמת התוכנות המתקדמת בתחומי ההלחנה העריכה המוסיקלית והתיווי.

– חדרי חזרות מאובזרים מבודדים ואקוסטיים יצוידו במיטב הציודים שיאפשרו קיום הרכבי נגינה ושירה

– חדר ייחודי לכלי הקשה  וחדרים ייחודיים למבצעים בתחום הגשת שיר.

– כיתות להוראת כלי אישי אשר יהיו מבודדות ואקוסטיות להשגת תוצאה משובחת של הנגנים והזמרים הצעירים.

– חדרי אימונים לתרגול אישי יעמדו לרשות הסטודנטים במהלך כל השבוע.

– ספרייה ממוחשבת וחדרי הלחנה אישית מתקדמים, מצויידים במקלדות.

– אולם הופעות בעל במה שתוכל לאכלס כמות נגנים גדולה עד גודל של תזמורת סימפונית, אשר ישמש מקום בו יישמעו היצירות של המלחינים והמבצעים של הדור הבא.

אומנים מהארץ והעולם  יתארחו במתחם היוקרתי ויעבירו מהידע שלהם לסטודנטים המוכשרים.

בית הספר למוסיקה של הקריה האקדמית אונו  מזמין אתכם להכין את עצמכם להצלחה, ולהיות מקצוענים במוסיקה.

יש רק דרך אחת  והיא ללכת עם תחושת הבטן והלב בואו ללמוד איתנו  ולהיות המוסיקאים המובילים של המחר!