קורס הפקה מוסיקלית באולפן הביתי

מוסיקה  – מקצוע לחיים

בית הספר למוסיקה של הקריה האקדמית אונו, היחיד בארץ המעניק תואר ראשון במוסיקה רב תחומית, גאה לפתוח את שעריו למסלול ערב חדשני, דו שנתי, ללימודי הפקה מוסיקלית.

בעולם של היום, כל יוצר ויוצרת יודעים שהידע המוסיקלי והיצירתיות חייבים בתמיכה והבנה של תוכנת עריכה והפקת מוסיקה באולפן הביתי.

מסלול ייחודי זה, נשען על התפיסה כי יש להכשיר מוסיקאים להשתלבות אמתית ויישומית בתעשיית המוסיקה, שהיא היום, סביבה טכנולוגית לחלוטין.

את המסלול מרכז אורי זך, מוזיקאי, מעבד ומפיק מהנודעים והטובים בארצנו (מירי מסיקה, רוני דלומי, בית ספר למוסיקה ועוד…). מלבד אורי,  מלמדים במסלול זה טובי המרצים בארץ, בעלי ניסיון עשיר בתעשיית המוסיקה, עבר רחב בהפקה, והווה פעיל בתעשייה הקיימת בארץ ובעולם.

נושאי הקורס

• הקמת האולפן הביתי – מאקוסטיקה דרך חיווט וכלה בהתנהלות מול תקציבים שונים
  • הקניית ידע תיאורטי שימושי בתורת המוסיקה ובתחום הסאונד
  • לימודי תוכנת הקלטה ועריכה- שיעורים מעשיים אשר יקנו לסטודנט שליטה בתכנת עריכה, תוך יישום יסודות הסאונד התיאורטיים
  • יצירת פלייבקים עבור האומן הפרטי
  • יצירת מוסיקה למדיה
  • היכרות מעשית עם הקונסולה, מיקרופונים ושאר ציוד ההקלטה – הסטודנט יתנסה וישלוט בהקמת סט הקלטות באולפן הביתי
  • לימודי הקלטה
  • לימודי מיקס
  • פרוייקט גמר
הקורסים הטכנולוגים מקנים נקודות אקדמאיות ומאפשרים בהמשך השתלבות במסלול התואר הראשון.

למידה בתנאים הטובים ביותר

בית הספר למוסיקה של הקריה האקדמית אונו התהדר לאחרונה במבנה חדש, יוקרתי, בעל תכנון  אקוסטי יוצא דופן,  ומאובזר במיטב הציוד הטכנולוגי בארץ.

המחשבים המוצעים לתלמידים מאובזרים בתוכנות עריכה בגרסאות המתקדמות ביותר. האולפנים מצוידים בקונסולות ובמוניטורים הנחשקים והיקרים בעולם.

מתכונת הלימודים

• הלימודים יתקיימו פעם בשבוע, בשעות 17:30-21:00
  • 4 סמסטרים (שנתיים)

תנאי קבלה

• שליטה בסיסית במחשב
  • שמיעה מוסיקלית בסיסית
  • ראיון אישי

עלות הקורס

עלות הקורס הינה 9200 ש"ח לשנת לימודים

נשמח לתת לכם פרטים נוספים – צרו איתנו קשר עוד היום!

השם שלך (חובה)

מספר טלפון: (חובה)