לימודי ג'אז במסגרת תואר ראשון במוסיקה רב תחומית

בית הספר למוסיקה של הקריה האקדמית אונו מאפשר לכם החל משנת הלימודים הקרובה ללמוד לתואר ראשון במוסיקה רב תחומית במתכונת של לימודי ערב, עם דגש מיוחד על תחום הג'אז.

בית הספר למוסיקה של הקריה האקדמית אונו מכיר במוסיקה כמקצוע לחיים, כזה שאפשר להתפרנס בו ולשגשג בו, ועושה הכל על מנת לכוון את תלמידיו לאפיקיה הכלכליים של תעשיית המוסיקה, מבלי לוותר על היסודות האומנותיים. בית הספר הוא הראשון בארץ מסוגו באיכות הציוד והאקוסטיקה, ומציע את תנאי הלימוד המתקדמים שיש.

התכנית הרב תחומית כוללת בתוכה מגוון רחב של קורסים דוגמת קורסים בתיאוריה, עיבוד, ניצוח, מוסיקה וטכנולוגיה, חינוך והוראה מוסיקלית, מוסיקה קלאסית, מוסיקה קלה וג'אז.

אל קורסים אלו יצטרפו על פי בחירה קורסים ייעודיים שיאפשרו לסטודנטים להעמיק יותר בתחום הג'אז, ולהתמקד בביצוע, עיבוד והלחנה בתחום.

הקורסים המוצעים יועברו על ידי מיטב המרצים והאומנים בתחום הג'אז, ויכללו בין היתר:

1. עיבוד לביג בנד
  2. אלתור מתקדם
  3. המוסיקה של דיוק אלינגטון
  4. כשקול אנושי פוגש תזמורת – עיבוד ולקול ולהרכב
  5. הלחנה – ג'אז
  6. אנסמבל ג'אז (יורכב מתלמידי ההתמחות)
  7. שיעורי כלי / קול

מרכז התחום הוא ד"ר ארנון פלטי, מותיקי נגני הבס בישראל, מלחין, מעבד ותמלילן.

תנאי קבלה

• ראיון אישי ביום פתוח או בפגישה אישית
  • מבחן מעשי – 3 קטעי נגינה / שירה בסגנונות שונים
  • מבחן תיאוריה (לחסרי הידע התיאורטי הנדרש לתחילת התואר, תינתן האפשרות להירשם למכינה בת חודש, טרם תחילת שנת הלימודים).
  • מבחן באנגלית לצורך שיבוץ לרמות קורס (למי שאינו פטור מקורס אנגלית לתואר ראשון)

תכנית הלימודים

• לימודי ערב
  • 4 שנים
  • 3 סמסטרים בשנה
  • 3 ימים בשבוע

נשמח לתת לכם פרטים נוספים – צרו איתנו קשר עוד היום!

השם שלך (חובה)

מספר טלפון: (חובה)