11/7/2016 – כיצד משפיעה הטכנולוגיה על ההזדמנויות והיזמות בתעשיית המוסיקה

מהן ההזדמנויות הטכנולוגיות המשפיעות על היזמות בתעשיית המוזיקה?

בית הספר למוסיקה ומרכז היזמות בקריה האקדמית אונו שמחים להודיע על שיתוף פעולה ייחודי בתחום העוסק בשילוב בין מוסיקה, יזמות, טכנולוגיה ועסקים. במפגש הראשון נעלה את הנושא ונייצר שיח מעמיק בנושא.

העולם המוסיקלי הוא תעשייה שמגלגלת מיליארדי דולרים בשנה. מצד אחד העולם הזה נתפס כאומנות ושעשועים ומצד שני האנשים העוסקים בתעשייה בכלל והמוסיקאים בפרט הם אנשים יצירתיים וחדשניים החושבים מחוץ לקופסא ותמיד יודעים ליצור את הטוויסט הבא. הפרדוקס הוא שלמרות הכסף הרב שהתעשייה מגלגלת, הנתח העיקרי מזה מגיע לרוב לאמרגנים ומנהלים ממולחים, לעומת זאת המוסיקאים והיוצרים זוכים תמיד להישאר מאחור וזוכים רק במה שנשאר.

במפגש הזה אנו מביאים את הפן הנוסף והנסתר – החיבור של מוסיקה טכנולוגיה וחדשנות. העולם מתקדם והחיבור מחולל לא מעט שינויים בתעשייה זו שנדמה שנשארה קצת מאחור. במפגש נציג דוגמאות כיצד מחברים – הייטק, מוסיקה חדשנות וסיוע לבעלי מוגבלויות במקשה אחת, וכיצד התעשייה המוסיקלית תהנה מהחידושים האלו.

המפגש יתקיים ב 11 ליולי, 2016 בשעה 18:30

באולם כלנית, בנין בית הספר למוסיקה

הקריה האקדמית אונו, רח' צה"ל 104, קריית אונו

>>> להרשמה למפגש דרך אתר MeetUp או דרך דף האירוע בפייסבוק <<<

סדר היום למפגש

18:30 – 18:45 – התכנסות ורישום

18:45 – 19:00 –  דברי פתיחה והסבר

19:00 – 19:15  – קטעים מוסיקליים – אנסמבל בית ספר למוסיקה  – הקריה האקדמית אונו

19:15 – 19:45  – יאיר ניצני – כיצד משנה הטכנולוגיה את מפת המוסיקה העולמית

יאיר ניצני חבר בלהקת תיסלם, בעל טור שבועי ב"ישראל היום", איש תקשורת מנוסה, וניהל בעבר את חברת המוסיקה הד ארצי ובעל חברה העוסקת בהתאמת מוסיקה לפרסומות וניהול הרכישה וזכויות היוצרים. יאיר שהיה מעורב בעצמו בלא מעט פרויקטים בעבר ובהווה מביא את החיבור האולטימטיבי של מוסיקאי יצירתיות ויזמות בכל הקשור לתעשיית המוסיקה.

יאיר יסרוק בהרצאתו את ההתפתחויות והשפעות הטכנולוגיה על התעשייה ומוצרים הקשורים לתעשייה – הן לאנשי המקצוע והן לקהל הרחב.

~

19:45 – 20:15 – רועי טל – מהי ההשפעה על תעשיית המוסיקה בחיבור העכשווי והעתידי של מוסיקה וטכנולוגיה

רועי טל מוזיקאי ויזם, סמנכ״ל ומנהל אמנותי בעמותת IMAGINE, עמותה המנגישה מוסיקה לבעלי צרכים מיוחדים בעזרת עולם טכנולוגי מופלא המשלב מוסיקה טכנולוגיה ומתודיקה. מנהל קריאטיב מפיק מוסיקלי ובעלים של אולפן הקלטות, משרד הפקות וייצוג אומנים.

רועי יציג בהרצאתו איך מתפתח החיבור בין העולם הטכנולוגי ואיך הוא בא לידי ביטוי בתעשיית המוסיקה – בעזרה למוסיקאים ולבעלי מוגבלויות שמנצלים את חידושי הטכנולוגיה ליצור מוסיקה.

20:15 –  20:45 – שיח – שאלות ותשובות

>>> להרשמה למפגש דרך אתר MeetUp או דרך דף האירוע בפייסבוק <<<