זרקור על סטודנט – עודד סנדטש

הכירו את עודד סנדטש – סטודנט שנה ד׳ בתואר ראשון במוזיקה רב תחומית בוגר תכנית המצטיינים ו״צוותא חדא״ של אונו, בן 26 מיהוד-מונוסון.

תפסנו את עודד לשיחה צפופה אחד על אחד:

איפה נמצא אותך בזמן הפנוי?
– "בזמן הפנוי אוהב לרוץ כדי לנקות את הראש או בירה עם חברים".

בעוד 10 שנים, איפה אתה רוצה להיות?
– "בעוד 10 שנים אני רוצה להמשיך להופיע ולשמור על הזמר העברי חי ונושם – עם הרכב ׳לנצח אנגנך׳ (של שני חברים טובים ושלי) שמבצע מהשירים של המשוררים והמלחינים הגדולים של הזמר העברי, לעבוד על מיוזיקל, להשתתף בהרכב ווקאלי או קריירת סולו עם חומרים מקוריים. העיקר להמשיך ולעשות מוזיקה."

מרצה/מרצים שלעולם לא תשכח?
– "המרצה האהובה היא עדינה פלדמן – למדתי מהגישה שלה לעולם הבמה והטכניקות המיוחדות והמאתגרות שלה, איך לעמוד על במה, איך לבצע כל ז׳אנר, להעז ולנסות, ליצור קשרים והזדמנויות ולא להרים ידיים בעולם הקשוח הזה. מרצה נוסף, רפי קדישזון – שאותו אני מעריך ומוקיר, גם על התרומה שלו למוזיקה בכלל ולזמר העברי בפרט וגם על הזכות שקיבלתי ללמוד מהניסיון העשיר שלו."

קבלו קטע מתוך המחזמר שנכתב על ידי הלהקה הייצוגית של בית הספר למוסיקה, לכבוד הזמר הותיק ברי מנילו המתרחש במועדון "קופה קבאנה" אחרי שמנדי הכוכבת עוזבת במפתיע.

אנחנו לא יכולנו להישאר אדישים, אהבנו – מאוד! *מאחלים לך המון הצלחה בהמשך הדרך עודד*

Recommended Posts

כתבה באתר בית הספר למוסיקה אונו